Verbouwen

Renovatie  en verbouwen van woningen en gebouwen vraagt om een gedegen voorbereiding. Jarenlange ervaring op dit gebied maakt dat wij een kwalitatief en hoogwaardig eindproduct afleveren.

Of het nu gaat om werkzaamheden aan de hand van een bestek en/of tekeningen, of om het geheel opstellen van een renovatieplan, wij vertalen uw wensen in ons eindproduct.

Onze medewerkers zijn gewend om in bewoonde woningen en in gebruikzijnde gebouwen te werken. Wij beperken ons niet alleen op installeren op zich, maar nemen de tijd om bewoners en/of gebruikers te informeren over wat zij kunnen verwachten. Tevens nemen wij de nodige maatregelen om overlast zo veel mogelijk te beperken. Wij zijn immers te gast tijdens de werkzaamheden!

Vraag informatie aan over renovatie van woningen en gebouwen

 

Offerte aanvragen

Via deze site kunt u een offerte aanvragen. Het is belangrijk dat we over goede informatie beschikken om een op uw vraag toegesneden offerte op te kunnen stellen.

Installatiebedrijf Ron Missler bv | Veluwehaven 45 | 3433 PW Nieuwegein | Tel: 030-6000369 | Mob. 06-30676941 | E-mail: info@ronmissler.nl

Werkzaamheden

Klanten reviews

Sterke punten

   » meer dan 25 jaar ervaring
   » 1 aanspreekpunt
   » eigen bezorging
   » flexibele houding
   » altijd vernieuwend!

GecertificeerdPartner van SBB