Zonnepanelen

Zonnepanelen:
Zonne-energie is schone energie;
Er komt bij de opwekking van de
elektriciteit geen CO2 uitstoot vrij.

 

Zonne energie:

Fotovoltaïsche zonne-energie wordt vaak afgekort naar PV (van het Engelse photovoltaic) of zonnestroom. Voor zonnestroom wordt gebruik gemaakt van zonnecellen, die licht omzetten in
elektriciteit. Meerdere zonnecellen vormen een zonnepaneel. De zonnecellen die tegenwoordig gemaakt worden, worden gemaakt van een dunne laag siliciumkristallen. Aan de boven- en
onderkant is dit materiaal bewerkt, waardoor invallend licht elektronen losmaakt en een spanningsverschil veroorzaakt.

Uw voordelen:

Portemonnee

Met zon PV kunt u jaarlijks enkele honderden euro’s per jaar besparen. Daarmee is het mogelijk om de investering in minder dan 10 jaar terug te verdienen. Energieprijzen zullen jaarlijks stijgen, maar de zonenergie die u opwekt stijgt niet!

Energielabel

Energielabels op huizen zullen in de nabije toekomst verplicht zijn. Met een groener energie label ligt uw huis beter in de markt en zorgt voor een toegevoegde waarde aan uw huis.

Toekomst

Zon PV is een goede mogelijkheid om het milieu te sparen en de wereld een stukje groener achter te laten voor uw kinderen.

Bevestiging:

Schuindak:

De zonnepanelen worden in portrait stand geplaatst op schuine daken. De panelen kunnen ook tegen een meerprijs in landscape geplaatst worden.

Platdak:

Zonnepanelen worden op platte daken in landscape geplaatst. Dit is de meeste efficiënte manier om zoveel mogelijk panelen op een oppervlakte te plaatsen zonder dat er schaduw op de panelen valt.

Installatiebedrijf Ron Missler bv | Veluwehaven 45 | 3433 PW Nieuwegein | Tel: 030-6000369 | Mob. 06-30676941 | E-mail: info@ronmissler.nl

Werkzaamheden

Klanten reviews

Sterke punten

   » meer dan 25 jaar ervaring
   » 1 aanspreekpunt
   » eigen bezorging
   » flexibele houding
   » altijd vernieuwend!

GecertificeerdPartner van SBB